Diensten

Wc ontstoppen
Loopt het water in uw wc niet meer weg? Komt het water weer naar boven bij het doorspoelen? Neem dan direct contact met ons op. Ons loodgietersbedrijf staat 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar! Onze specialist zorgt er voor dat hij binnen 24uur bij u ter plaatse is. Onze specialisten beschikken over het juiste gereedschap om een verstopt wc snel en vakkundig te ontstoppen. Bel ons gratis nummer!

Riool ontstoppen
Het komt helaas vaak voor dat een verstopping in het riool dieper zit. Een riool ontstoppen is een lastig karwei, wij adviseren dit niet zelf te doen. Laat dit lastige karwei over aan een specialist. Wij beschikken over de juiste middelen om het karwei vakkundig en goed uit te voeren. Doormiddel van moderne technieken kunnen wij iedere verstopping opsporen. Je hoeft tegenwoordig niet meer hele stoepen open te breken. Met behulp van een camera kan de specialist direct zien waar de verstopping zit. Zo kan hij gericht het probleem verhelpen. Deze techniek bespaart veel tijd en geld! Is uw riool verstopt? Bel direct ons gratis nummer!

Wasbak ontstoppen
Een verstopte wasbak komt altijd ongelegen. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat het water weg vloeit via de wasbak. Als uw wasbak verstopt zit kunt u uiteraard dit zelf proberen op te lossen. Dit kunt u doen door ontstoppingsmiddel te gebruiken. Onze ervaring leert ons dat dit een tijdelijke oplossing is. Vaak maakt u meer kapot. Wilt een lange termijn oplossing schakel dan direct een expert in. Wilt u niet meer in een dergelijke situatie terecht komen bel dan direct ons gratis nummer!

Gootsteen en afvoer ontstoppen
Komt er een nare lucht uit uw gootsteen of afvoer? Of loopt het water niet meer goed weg? De kans is groot dat dit veroorzaakt word door een verstopte gootsteen of afvoer. Dit is een heel vervelende verstopping , maar onze specialist kan deze in no time voor u verhelpen. Neem direct contact op met ons gratis nummer!

Rioolinspectie
Hangt er een vervelend of nare lucht in woning? Kunt u deze vreemde geur niet plaatsen en heeft u geen idee waar deze vandaan komt? Heeft u een verstopping die iedere keer terug komt? Zijn er rioolvliegjes aanwezig? Wij zijn in staat om uw riool goed en vakkundig te inspecteren. Wij kunnen zonder schade met behulp van een camera het probleem lokaliseren, waarna onze expert direct het probleem kan verhelpen. Heeft u een dergelijk vervelend probleem? Bel direct ons gratis nummer!

Regenpijp ontstoppen
Voorkomen van een verstopping van een regenpijp is eigenlijk heel simpel. Een rooster of een bolrooster plaatsen voor de opening van de dakgoot of regenpijp, voorkomt een hoop ellende. Zo belande er geen grote voorwerpen zoals takken, bladeren en andere grote attributen. Voordat je een dergelijk rooster plaatst zorg er dan eerst voor om de regenpijp goed te ontstoppen. Laat onze expert dit lastige karwei voor u oplossen. Bel ons gratis nummer!

Vaatwasser ontstoppen
Heeft u alles geprobeerd om uw vaatwasser te ontstoppen en bent u ten einde raad. Schakel ons dan direct in en wij helpen u graag verder. Wij beschikken over verschillende technieken en gereedschappen om het probleem vakkundig op te lossen. Wij kunnen de afvoer met een hoge druk reiniger weer herstellen. Wij zijn ook in staat om een camera in te zetten. Op deze manier kunnen wij de verstopping lokaliseren en daarna definitief ontstoppen.

Doucheputje ontstoppen
Komt er een nare lucht uit uw doucheputje of loopt het water niet goed weg? Het lijkt er dan sterk op dat uw douchputje verstopt is geraakt. Het is dan van belang dat uw doucheputje zo snel als mogelijk ontstopt word, dit om erger te voorkomen. Bij een beginnen ontstopping kunt u zelf met behulp van ontstoppingsmiddel tijdelijk dit probleem verhelpen. Wilt u echter dat dit probleem voor de lange termijn voor u opgelost word? Onze specialist beschikt over de juiste kennis en hulpmiddelen om dit voor u correct en duurzaam op te lossen! Bel daarom direct ons gratis nummer!

Bad ontstoppen
Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in rioleringen, gootsteen of douchputje. Ook is de specialist in staat om uw verstopte bad te ontstoppen. Je kan uiteraard ook zelf je bad te ontstoppen met ontstoppingsmiddel. Wij adviseren die toch niet zelf te doen aangezien u het risico loopt dat u meer kapot maakt. Onze specialist beschikt over het juiste techniek en gereedschap om uw bad zo goed en zo zorgvuldig mogelijk te ontstoppen. Bel ons direct op het gratis nummer!

Droger of wasmachine ontstoppen
Een verstopte droger of wasmachine is te repareren, al zegt de verkoper van de witgoedwinkel het tegenovergestelde. Door een verstopping kan de lucht of het water niet zijn doorgaan krijgen. Hierdoor raakt het apparaat verhit. Pas hiermee op en zet hem direct uit. Bel direct naar ons gratis nummer om een expert hier naar te laten kijken.

Rookdetectie
Rookdetectie is een effectief middel om lekkages en de oorzaken van stankoverlast snel te signaleren, zonder dat er daarbij muren, vloeren, leidingen en rioleringen opengebroken hoeven te worden. Omdat rioolstank al door het kleinste scheurtje verspreid kan worden, wordt er bij het opsporen van deze scheurtjes gebruik gemaakt van rook.