Onze diensten

Riool ontstoppen - Clever Riooltechniek

Hoe kunnen we u helpen?

Ontstoppingsdiensten

Wij staan bij vrijwel alle soorten verstoppingen klaar om u te helpen! Denk hierbij aan de volgende diensten: WC ontstoppen, riool ontstoppen, wasbak ontstoppen, gootsteen/afvoer ontstoppen, regenpijp ontstoppen, vaatwasser ontstoppen, doucheputje ontstoppen, bad ontstoppen en droger/wasmachine ontstoppen.

Rioolinspectie

Hangt er een vervelende of nare lucht in woning? Kunt u deze vreemde geur niet plaatsen en heeft u geen idee waar deze vandaan komt? Heeft u een verstopping die iedere keer terug komt? Zijn er rioolvliegjes aanwezig? Wij zijn in staat om uw riool goed en vakkundig te inspecteren. Wij kunnen zonder schade met behulp van een camera het probleem lokaliseren, waarna onze expert direct het probleem kan verhelpen. Heeft u een dergelijk vervelend probleem? Bel direct ons gratis nummer!

Rookdetectie

Rookdetectie is een effectief middel om lekkages en de oorzaken van stankoverlast snel te signaleren, zonder dat er daarbij muren, vloeren, leidingen en rioleringen opengebroken hoeven te worden. Omdat rioolstank al door het kleinste scheurtje verspreid kan worden, wordt er bij het opsporen van deze scheurtjes gebruik gemaakt van rook.

Riool Vervangen

Riolering vervangen als er steeds minder afvoeren goed werken? Veel mensen ontkomen daar helaas niet aan. Het vervangen van een riolering gebeurt meestal als de riolering zodanig verouderd is dat er steeds meer problemen optreden. Verstoppingen, lekkages en rioolstank kunnen dan regelmatig voorkomen in je woning of bedrijf. Denk jij dat jouw riolering aan vervanging toe is en wil je daar een afspraak voor maken? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Direct chatten met een expert?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?